• Fri frakt över 799kr
Back

THCP vape

Vad är THCP?

THCP är en nyligen upptäckt cannabinoid som finns i mycket låga nivåer i vissa stammar av marijuana och kan produceras i laboratorier genom att ändra laglig hampa-härledd CBD. Det fullständiga namnet för THCP är delta-9-tetrahydrocannabiphorol, även känt som delta 9 THCP eller THC-heptyl.

Utforska THCP Vape – Köp Lagligt i Sverige

Vad är THCP? THCP är en naturlig fytocannabinoid som återfinns i cannabisplantan. Det liknar THC och anses vara den huvudsakliga psykoaktiva komponenten i cannabis. Den upptäcktes först i slutet av 2019 av italienska forskare och är en av över 120 cannabinoider som hittats i cannabis. Delta-9-tetrahydrocannabiphoral, eller THCP, är nära släkt med THC och finns i små mängder i cannabis och industrihampa.

Forskare har funnit att THCP verkar på det endocannabinoida systemet, liknande THC, men med en mycket starkare bindning till cannabinoidreceptorer. Studier visar att THCP kan vara upp till 33 gånger starkare än THC på att binda till CB1-receptorer.

THCP skiljer sig från andra cannabinoider genom sin längre alkylsidokedja, vilket gör det mer effektivt på att påverka det endocannabinoida systemet. Observera att våra produkter baserade på cannabinoider säljs i sitt befintliga skick.

 

THCP i Sverige och möjligheten att köpa THCP Vape

 

THCP är en nyligen upptäckt cannabinoid som finns i mycket låga nivåer i vissa stammar av marijuana och kan produceras i laboratorier genom att ändra laglig hampa-härledd CBD. Det fullständiga namnet för THCP är delta-9-tetrahydrocannabiphorol, även känt som delta 9 THCP eller THC-heptyl. Om du är intresserad av att köpa THCP och liknande cannabinoider, kan du utforska utbudet hos Swizzle.se för spännande alternativ.

 

Potentiella effekter av THCP

 

THCP är en cannabinoid som har visat sig ha en stark affinitet för cannabinoidreceptorer i kroppen, vilket kan innebära potentiellt kraftfulla effekter, inklusive den psykoaktiva effekten av att bli hög. Forskning har ännu inte omfattande utförts på människor, men tidiga resultat pekar på möjliga terapeutiska fördelar. Det är viktigt att vara medveten om att användning av THCP Vape kan resultera i en psykoaktiv upplevelse och bör användas med försiktighet och ansvar.

 

Jämförelse mellan THCP och andra cannabinoider

 

THCP är en av flera cannabinoider som har fått uppmärksamhet i hampa- och cannabisindustrin. Jämförelser mellan THCP, THC-O, delta 8 THC och andra cannabinoider ger insikter i deras potentiella användning och effekter.

Hos oss hittar du en unik vaping-upplevelse som kombinerar det bästa av två världar: vår exceptionella mix av THCP och HHCO Vape. Vår passion för kvalitet och äkthet genomsyrar vårt sortiment, vilket återspeglas i de detaljerade labbrapporterna som vi stolt tillhandahåller för varje produkt. För att garantera absolut äkthet och renhet använder vi två oberoende laboratorier för analys. Har du frågor kring rapporterna, tveka inte att kontakta oss direkt på info@swizzle.se – vi finns här för att ge dig klarhet.

Vi sätter din nöjdhet i första rummet och arbetar hårt för att säkerställa snabba och problemfria leveranser. Beställ före klockan 11:00 och du kan oftast räkna med att din leverans anländer redan nästa dag. Vi levererar med omsorg till varje hörn av Sverige, alltid med säkerhet och diskretion i åtanke. Vår förpackning pryds enbart av vårt namn, ”Swizzle”, för att skydda din integritet.

 

Vårt omfattande sortiment inkluderar inte bara våra populära THCP och HHCO Vapes, utan även ett rikt utbud av andra produkter som CBD-oljor, gummies och mer. Vår strävan är att vara Sveriges ledande återförsäljare inom canna-segmentet genom att erbjuda konkurrenskraftiga priser och produkter av högsta kvalitet.

Välkommen till Swizzle, din ”go-to shop” för cannabinoidprodukter i Sverige. Vi strävar efter att ge dig en smidig och tillfredsställande köpupplevelse.