• Leverans inom 48h runt om hela Sverige
Back

Varför välja Swizzle?

Välkommen till Swizzle, din pålitliga leverantör när det gäller att handla THCP produkter av högsta kvalitet online. Vi förstår vikten av att kunden alltid ska känna sig nöjd med sin köpupplevelse och därför har vi satt samman några anledningar till varför du bör välja oss som din leverantör.

KVALITETSPRODUKTER

Vi erbjuder endast produkter av högsta kvalitet från de mest betrodda varumärkena på marknaden, inklusive THCP och HHCO Vape från www.Swizzlegrossist.se. Vårt sortiment är noga utvalt för att garantera att du får de bästa produkterna till det bästa priset.

TRYGG BETALNING

Vi värdesätter säkerhet och trygghet när det gäller dina betalningar. Vi använder oss av säkra betalningsmetoder såsom Swish så att du alltid kan känna dig trygg när du handlar från oss.

SNABB LEVERANS

Vi erbjuder snabb leverans med Postnord inom Sverige. För ordrar lagda innan 11:00 skickas de redan samma dag och inom Sverige är leveranstiden normalt 1-2 arbetsdagar.

FRI FRAKT

På beställningar över 799 kr inom Sverige bjuder vi på fraktkostnaden.

PROFESSIONELL KUNDTJÄNST

Vi har en professionell och tillmötesgående kundtjänst som alltid står redo att hjälpa dig med dina frågor och problem. Du kan enkelt nå oss via mail på Info@Swizzle.se och vi svarar på dina frågor så snart som möjligt.

Vi är stolta över att erbjuda en överlägsen service och högkvalitativa produkter som uppfyller våra kunders behov och önskemål. Så varför inte välja Swizzle som din pålitliga leverantör idag? Vi ser fram emot att hjälpa dig med din nästa beställning!