Fri frakt över 799 SEK

Information

Den här sidan är till för att ge information och svar på vanliga frågor. Hittar du inte svaret på din fråga här är du välkommen att maila oss på info@swizzle.se så hjälper vi dig gärna.

Är HHC vape lagligt i Sverige?

Vi vill understryka att alla produkter vi säljer är helt lagliga i Sverige och vi tar stort ansvar för att endast erbjuda produkter som uppfyller de rådande lagkraven. Vi vill även betona att det är kundens eget ansvar att säkerställa att produkterna är lagliga i det land som beställningen ska levereras till om det är utanför Sverige. För att garantera säkerheten för våra kunder och unga människor i samhället, har vi en 21-årsgräns för att lägga beställningar. Vi strävar efter att upprätthålla högsta kvalitet och integritet i vår verksamhet och kommer alltid att efterleva gällande lagar och regler.

För mer information om hälsorisker och råd kring HHC, besök Folkhälsomyndighetens hemsida

Jag har mottagit en skadad produkt, vad ska jag göra?

Har ni emottagit en skadad produkt, gör då följande:
1)Mejla info@swizzle.se dina kontaktuppgifter, ordernummer och vilken produkt det är som reklameras.

2) Skicka varan till:
Dlugnt AB
Box 2323
116 74 Stockholm

När vi mottagit produkten så skickas en ny ut till dig.

 

Vi kan även bedöma att skicka ny produkt redan innan den reklamerade är oss tillhanda om det gäller återkommande kunder.

Hur spårar jag min order?

När din beställning är lagd skickar vi ett kolli-ID med spårningsinformation till din e-postadress. Du kan spåra dina försändelser via Postnord.se, beroende på vilket fraktsätt du har valt. Om du inte har mottagit spårningsinformation kan du kontakta oss för att få informationen på nytt.

Innehåller HHC-Produkterna tobak?

Ingen av våra produkter HHC-produkter innehåller tobak, de innehåller bara Sativa L, det är helt naturligt.

Retur

Vi vill påpeka att vår policy inte tillåter returer eller återköp av HHC vape-produkter, eftersom de klassificeras som förbrukningsvaror. Om du får en skadad eller defekt produkt, vänligen kontakta oss omedelbart så att vi kan lösa problemet åt dig. Kontakta oss om du har några frågor om vår frakt- och returpolicy.

Kan jag bli en återförsäljare för er?

Absolut! Om du är intresserad av att bli återförsäljare av våra produkter, tveka inte att kontakta oss på info@swizzle.se. Vi ser fram emot att höra från dig och diskutera möjligheterna för ett samarbete.

Vad är HHC?

Cannabinoiden hexahydrocannabinol (HHC) är en av de mer än 120 cannabinoider som finns naturligt i cannabisplantan. Det var inte mycket känt om HHC när det först upptäcktes av forskare, men idag används det som en laglig ersättare för THC.

Även om HHC finns naturligt i cannabisplantan, produceras det i mycket små mängder, vilket gör det svårt att spåra. Därför tillverkas HHC kemiskt i laboratorium genom en process som kallas hydrering.

Vid denna process läggs väteatomer till befintliga THC-föreningar och cannabinoider placeras under tryck för att skapa HHC. Därför kallas HHC ibland en halvsyntetisk cannabinoid.Eftersom HHC är en relativt ny upptäckt cannabinoid, är effekterna ännu inte helt bevisade.

Vi rekommenderar att vara ytterst försiktig och rådgöra med en läkare innan du använder HHC. Vissa rapporterade effekter som påminner om THC inkluderar en känsla av avkoppling, ökad aptit, smärtlindring och förbättrad sömn. Det är dock viktigt att notera att dessa effekter ännu inte har bevisats och att vi inte tar ansvar för hur en enskild person kan reagera på HHC.

Blir man hög på HHC vape?

Vi vill informera våra kunder om att vår HHC vape-produkt kan ge en hög och lullig effekt, som är väldigt lik effekten av THC-cannabis. Det är viktigt att poängtera att produkten är 100% laglig i Sverige, men vi uppmanar inte till rökning eller intag på något annat sätt.

Leveranstid?

Leveranstiden inom Sverige är normalt 1-2 arbetsdagar. För leveranser utomlands kan vi inte ge en exakt uppskattning av leveranstiden på grund av varierande faktorer såsom tull och annat, men i allmänhet tar en utlandsorder inte mer än 2 veckor att levereras.

Vad händer när jag lagt min beställning?

Efter att du lagt din beställning kommer du att få ditt spårningsnummer antingen via e-post eller sms.

Vilken produkt ska man börja med?

Vi förstår att det kan vara svårt att veta vilken produkt man ska börja med när det kommer till HHC vape. Men faktum är att alla våra produkter fungerar på samma sätt och ger en liknande effekt. Det betyder att du kan välja vilken produkt du vill börja med utan att oroa dig för att missa någon särskild effekt.

Levererar ni till postombud?

Vi erbjuder alltid leverans till närmsta ombud för en smidig och diskret frakt. Vi levererar aldrig direkt till din hemadress om du inte själv väljer det som leveransalternativ. På så sätt kan du känna dig trygg och säker när du handlar från oss.

Åldergräns?

Vi vill påminna om att alla våra vape produkter har en åldergräns på 18 år. Det är viktigt för oss att se till att våra produkter används ansvarsfullt och i enlighet med gällande lagar och regler. Vi ber våra kunder att vara medvetna om åldersgränsen och att respektera den.