Frågor

Hem » Frågor

Information

Den här sidan är till för att ge information och svar på vanliga frågor. Hittar du inte svaret på din fråga här är du välkommen att maila oss på info@swizzle.se så hjälper vi dig gärna.

Är THCH vape lagligt i Sverige?

Vi vill understryka att alla produkter vi säljer är helt lagliga i Sverige och vi tar stort ansvar för att endast erbjuda produkter som uppfyller de rådande lagkraven. Vi vill även betona att det är kundens eget ansvar att säkerställa att produkterna är lagliga i det land som beställningen ska levereras till om det är utanför Sverige. För att garantera säkerheten för våra kunder och unga människor i samhället, har vi en 18-årsgräns för att lägga beställningar. Vi strävar efter att upprätthålla högsta kvalitet och integritet i vår verksamhet och kommer alltid att efterleva gällande lagar och regler.

För mer information om hälsorisker och råd kring THCH, THCB eller THCPO, besök Folkhälsomyndighetens hemsida

Hur spårar jag min order?

När din beställning är lagd skickar vi ett kolli-ID med spårningsinformation till din e-postadress. Du kan spåra dina försändelser via Postnord.se, beroende på vilket fraktsätt du har valt. Om du inte har mottagit spårningsinformation kan du kontakta oss för att få informationen på nytt.

Innehåller THCH produkterna tobak?

Ingen av våra produkter varken THCH eller THCB innehåller tobak.

Retur

Vi vill påpeka att vår policy inte tillåter returer eller återköp av HHC-O vape-produkter, eftersom de klassificeras som förbrukningsvaror. Om du får en skadad eller defekt produkt, vänligen kontakta oss omedelbart så att vi kan lösa problemet åt dig. Kontakta oss om du har några frågor om vår frakt- och returpolicy.

Kan jag bli en återförsäljare för er?

Absolut! Om du är intresserad av att bli återförsäljare av våra produkter, tveka inte att kontakta oss på info@swizzle.se. Vi ser fram emot att höra från dig och diskutera möjligheterna för ett samarbete.

Vad är THCH?

THCH är en naturligt förekommande fytokannabinoid som återfinns i cannabis och är en analog till THC, föreningen ansvarig för större delen av cannabisens psykoaktivitet. Upptäckt först i slutet av 2019. Forskarna fann bevis som tyder på att THCH kan ha en mer påtaglig inverkan på en cannabisstams psykoaktivitet än THC självt.

Blir man hög på THCH vape?

Vi vill informera våra kunder om att vår THCH och THCB vape-produkt kan ge en hög och lullig effekt, som är väldigt lik effekten av THC-cannabis. Det är viktigt att poängtera att produkten är 100% laglig i Sverige, men vi uppmanar inte till rökning eller intag på något annat sätt.

Leveranstid?

Leveranstiden inom Sverige är normalt 1-2 arbetsdagar. För leveranser utomlands kan vi inte ge en exakt uppskattning av leveranstiden på grund av varierande faktorer såsom tull och annat, men i allmänhet tar en utlandsorder inte mer än 2 veckor att levereras.

Vad händer när jag lagt min beställning?

Efter att du lagt din beställning kommer du att få ditt ordernummer, när vi packat och fraktat din vara kommer du få ett spårningsnummer antingen via e-post eller sms.

Levererar ni till postombud?

Vi erbjuder alltid leverans till närmsta ombud för en smidig och diskret frakt. Vi levererar aldrig direkt till din hemadress om du inte själv väljer det som leveransalternativ. På så sätt kan du känna dig trygg och säker när du handlar från oss.

Åldergräns?

Vi vill påminna om att alla våra vape produkter har en åldergräns på 18 år. Det är viktigt för oss att se till att våra produkter används ansvarsfullt och i enlighet med gällande lagar och regler. Vi ber våra kunder att vara medvetna om åldersgränsen och att respektera den.

Logga in

Inget konto än?

Är du över 18?

Du måste vara 18 år eller äldre för att se sidan. Vänligen verifiera din ålder för att delta.

Tillträde förbjuden

Din åtkomst är begränsad på grund av din ålder.

Jag är 18+ Jag är under 18
Produkter
0 items Kundvagn
Mitt konto