Villkor

Hem » Villkor

Användarvillkor

Användning av webbplatsen: Du får använda Swizzles webbplats för personliga, icke-kommersiella syften endast. Du får inte använda webbplatsen för något olagligt eller oauktoriserat syfte.

Produktbeskrivningar: Swizzle gör allt för att beskriva våra produkter på ett så exakt sätt som möjligt, men vi garanterar inte att produktbeskrivningar eller annat innehåll på webbplatsen är korrekt, fullständigt, pålitligt, aktuellt eller fri från fel. Om en produkt du mottar inte är som beskriven är ditt enda tillvägagångssätt att returnera den i oanvänt skick.

Integritetspolicy

Swizzle tar din integritet på allvar och är engagerade i att skydda din personliga information. Genom att använda vår webbplats godkänner du vår Integritetspolicy.

Insamling av personlig information: Vi samlar in personlig information, såsom namn, adress, e-postadress och telefonnummer, när du gör en beställning eller skapar en konto på Swizzles webbplats. Användning av personlig information. Vi använder din personliga information för att bearbeta och leverera din beställning, för att kontakta dig i samband med din beställning samt i marknadsförings syfte från oss, du kan avsluta reklam genom att kontakta oss. Vi förbinder oss att inte sälja eller på annat sätt överföra din personliga information till tredje part utan ditt uttryckliga samtycke.

Åldergräns

För att handla vape måste du vara 18 år eller äldre. Vi förbehåller oss rätten att begära åldersverifiering av alla kunder och kan avvisa beställningar om ålder inte kan bekräftas. 

Returer

Vi accepterar inte någon retur eftersom produkterna vi säljer är känsliga produkter som vi inte kan ta tillbaka. Om du vill returnera en produkt som inte är en vape-produkt. Vänligen kontakta oss för vidare instruktioner. Kunden står för fraktkostnaderna vid retur av produkter.

Reklamationsrätt

Om du upptäcker något fel på din produkt. Vänligen kontakta oss via mail på Info@swizzle.se med ditt ordernummer och information om problemet. Vi kommer att göra vårt bästa för att hjälpa dig så snabbt som möjligt. 

Prydnadsföremål

Vi rekommenderar ingen att bruka våra produkter. Våra produkter säljs som prydnadsföremål. Vi tar avstånd från all användning av dessa produkter utöver deras avsedda syfte som souvenirs och dekorativa objekt. Som köpare är det ditt ansvar att följa denna rekommendation och vi frånsäger oss allt ansvar för felaktig användning.

Logga in

Inget konto än?

Är du över 18?

Du måste vara 18 år eller äldre för att se sidan. Vänligen verifiera din ålder för att delta.

Tillträde förbjuden

Din åtkomst är begränsad på grund av din ålder.

Jag är 18+ Jag är under 18
Produkter
0 items Kundvagn
Mitt konto