Fri frakt över 799 SEK

Användarvillkor

Användning av webbplatsen: Du får använda Swizzles webbplats för personliga, icke-kommersiella syften endast. Du får inte använda webbplatsen för något olagligt eller oauktoriserat syfte.

Produktbeskrivningar: Swizzle gör allt för att beskriva våra produkter på ett så exakt sätt som möjligt, men vi garanterar inte att produktbeskrivningar eller annat innehåll på webbplatsen är korrekt, fullständigt, pålitligt, aktuellt eller fri från fel. Om en produkt du mottar inte är som beskriven är ditt enda tillvägagångssätt att returnera den i oanvänt skick.

Användarinlägg: Genom att skicka, ladda upp eller skicka in något innehåll till Swizzle ger du oss en icke-exklusiv, överförbar, underlicensierbar, royaltyfri, evigvarande, världsomspännande licens att använda, kopiera, ändra, distribuera och visa sådant innehåll i vilken media som helst.

Användarbeteende: 

Du godkänner att inte delta i något beteende som är skadligt för Swizzles intressen eller andra användare av webbplatsen. Detta inkluderar men är inte begränsat till att använda webbplatsen för att sälja förfalskade varor, delta i spamaktiviteter eller överföra någon skadlig kod.

Intellektuell egendom: Allt innehåll och material som ingår på Swizzles webbplats, såsom text, grafik, logotyper, knappikoner, bilder och mjukvara, är Swizzles eller dess licensgivares egendom och skyddas av upphovsrätt.Du får inte använda eller åberopa någon del av innehållet. På webbplatsen för något kommersiellt syfte utan uttryckligt skriftligt tillstånd från Swizzle.

Pris och tillgänglighet: Alla priser på webbplatsen är angivna i svenska kronor och är inklusive moms. Vi förbehåller oss rätten att ändra priser och produktutbud utan föregående meddelande. Vi garanterar inte tillgängligheten av någon produkt och kan när som helst ta bort eller ändra produktutbudet.

Köp och leverans: Genom att göra en beställning på Swizzles webbplats godkänner du att betala för och acceptera leveransen av de produkter som du har beställt. Vi förbehåller oss rätten att neka eller annullera en beställning från någon användare. Vid misstanke om bedrägeri eller annat olagligt eller oauktoriserat syfte. Leveranstiden varierar beroende på ditt geografiska läge och valda leveranssätt. Men vi strävar efter att leverera alla beställningar så snart som möjligt.

Integritetspolicy

Swizzle tar din integritet på allvar och är engagerade i att skydda din personliga information. Genom att använda vår webbplats godkänner du vår Integritetspolicy.Insamling av personlig information: Vi samlar in personlig information, såsom namn, adress, e-postadress och telefonnummer, när du gör en beställning eller skapar en konto på Swizzles webbplats.Användning av personlig information. Vi använder din personliga information för att bearbeta och leverera din beställning. Samt för att kontakta dig i samband med din beställning. Vi förbinder oss att inte sälja eller på annat sätt överföra din personliga information till tredje part utan ditt uttryckliga samtycke.

Åldergräns

För att handla vape måste du vara 18 år eller äldre. Vi förbehåller oss rätten att begära åldersverifiering av alla kunder och kan avvisa beställningar om ålder inte kan bekräftas. Om du är under 18 år och vill beställa från oss. Vänligen kontakta oss via mail på Info@swizzle.se så hjälper vi dig med din order via mail.

Returer

Vi erbjuder 14 dagars ångerrätt på alla våra produkter förutom vape-varor eftersom de är känsliga produkter som vi inte kan ta tillbaka. Om du vill returnera en produkt som inte är en vape-produkt. Vänligen kontakta oss för vidare instruktioner. Kunden står för fraktkostnaderna vid retur av produkter.

Reklamationsrätt

Om du upptäcker något fel på din produkt. Vänligen kontakta oss via mail på Info@swizzle.se med ditt ordernummer och information om problemet. Vi kommer att göra vårt bästa för att hjälpa dig så snabbt som möjligt.

Garanti

Vi erbjuder en garanti på alla våra produkter. Om du upptäcker något fel på produkten, vänligen kontakta oss så snart som möjligt. Vi kommer att göra vårt bästa för att lösa problemet så snabbt som möjligt.

Betalningsmetoder

Vi accepterar betalning med de flesta kredit- och betalkort, inklusive Mastercard, Visa och American Express samt Swish. Vi planerar också att införa Klarna som betalningsalternativ inom kort. Swizzle strävar efter att erbjuda säkra och bekväma betalningsalternativ för våra kunder.

Beställning och leverans

När du lägger din beställning på vår hemsida kommer du att få en bekräftelse via e-post med information om din beställning. Vi strävar efter att behandla alla beställningar inom 24 timmar på vardagar och helger. Vi erbjuder också olika leveransalternativ, och du kan välja det som passar dig bäst vid kassan. Fraktkostnader tillkommer på alla beställningar.

Användningen av våra HHC-produkter för souvenirer och prydnadsföremål.

HHC-produkter, som står för högsta kvalitet och standard, har blivit en populär produkt för olika ändamål. Vi vill dock betona att våra produkter endast är avsedda för användning som souvenirer och prydnadsföremål.

Som en ansvarsfull tillverkare är vi medvetna om att HHC-produkter kan ha många användningsområden, men vi insisterar på att de inte ska användas för medicinska eller terapeutiska ändamål. Våra produkter är inte avsedda att diagnostisera, behandla, bota eller förebygga någon sjukdom eller hälsotillstånd.

Det är viktigt att förstå att våra HHC-produkter inte är läkemedel och inte bör ersätta medicinsk behandling eller rådgivning från en professionell läkare eller annan vårdgivare. Vi rekommenderar starkt att du konsulterar din läkare innan du använder våra produkter om du har några hälsoproblem eller tar mediciner.


Prydnadsföremål

Vi vill också påminna om att våra HHC-produkter endast är avsedda för personligt bruk och inte bör användas av eller delas med andra. Det är också viktigt att förvara våra produkter på ett säkert ställe och utom räckhåll för barn och husdjur.

Vi strävar efter att tillhandahålla högkvalitativa HHC-produkter för våra kunder och är stolta över att kunna erbjuda produkter som är säkra och avsedda för souvenirer och prydnadsändamål. Swizzle tackar dig för att du valt våra produkter och ser fram emot att fortsätta att erbjuda högkvalitativa produkter för dig. Se våra produkter här – https://swizzle.se/alla-produkter/

Swizzle HHC villkor