THCH, eller tetrahydrocannabhexol, är en ny cannabnoid som har börjat uppmärksammas inom cannabisområdet. Denna artkel är en analys av vad THCH är och hur det används i olika former som vape, buds, gummies, oljor och vapepatroner (carts). Informatonen är baserad på den begränsade kunskapen som fnns tljänlgt just nu.

THCH Vape
Att använda en vape är ett populärt sätt att ta laglig cannabis och dess olika ämnen, som THCH. Swzzle erbjuder THCH-vapeoljor i olika smaker som Strawberry, Cola och Cherry. När du använder en vape-penna värms THCH-oljan upp till en temperatur där den avdunstar utan att bränna. Det gör att användaren kan andas aktva ämnen utan de skadlga bproukter som kommer från förbrännng. Effekten från THCH när man använder en vape anses vara snabbare och starkare jämfört med andra sätt att ta det, vilket kan bero på att ämnena tas upp drekt lungorna.

THCH Buds
THCH finns naturlgt cannabisväxten, men mycket små mängder. Genom special odling och avancerade extraktonsteknker kan mängden THCH ökas buds (cannabsblommorna). När dessa THCH- buds röks, frigörs cannabnoiden tllsammans med andra ämnen, vilket skapar en unk och kraftfull effekt. Att röka buds anses ge en mer ”fullspektrum” effekt eftersom man utnyttjar hela växtens fördelar.

THCH Gummies
Gummies med THCH är ett populärt, diskret och lätt att dosera sätt att konsumera THCH. De passar bra för de som föredrar att nte inhalera. THCH gummies går genom matsmältnngssystemet, vlket leder till en långsammare men längre varaktg effekt. Detta format är deal för dem som söker långvarg lindring eller avkopplng.

Bilden handlar om THCH och dess användning